Leestijd: 2 minuten

7 reasons why

1. Doel-en resultaatgerichte werkwijze

Mijn aanpak is effectief, succesvol en resultaatgericht. Ik kom snel met je tot de kern en coach daar heel strak op. De interventies die gebruikt worden bij een coachtraject leiden tot meetbare resultaten.

2. Veel persoonlijke aandacht

Tijdens de coachgesprekken en of trajecten neem ik de tijd voor je. Abrupt afgebroken sessies komen dus niet voor.

3. Maatwerk: ieder mens is uniek

Ik stem de coaching af op jouw persoonlijke aandachtspunten. Daarom werk ik met verschillende coaching technieken zoals o.a. NAC en NLP, maar ik probeer je niet in een bepaalde aanpak te “proppen”: we kijken wat voor jou ‘stimulerend’ is, welke manier van coachen aanslaat bij jouw talenten en wat het snelste en meeste resultaat oplevert.

4. Concrete tools & handvatten voor specifieke thema’s

Je krijgt ‘gereedschappen’ mee, waarmee je effectief knelpunten kunt aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan typische ‘thema’s’ zoals zelfkritiek, pleasing-gedrag, altijd verantwoordelijk voelen, jezelf verliezen, altijd met de ander bezig zijn (en je eigen behoefte’s en wensen vergeten), geen ruimte durven innemen, nooit goed genoeg voelen, verschuilen achter nog meer studies, jezelf wegcijferen, onzeker voelen, etc.

 

5. Gericht op zelfsturing

Ik ga er vanuit dat jij alles wat je nodig hebt om je doel te bereiken al in huis hebt: er is alleen iets dat je blokkeert in de realisatie ervan. We ontrafelen wat dat ‘iets’ is en heffen die blokkade op. We zorgen ervoor dat jij verder kunt bouwen op dat wat je al in huis hebt en hoe je deze talenten nog verder kunt ontwikkelen en inzetten.

6. Expert in talent

Op het gebied van talent ben ik behoorlijk breed opgeleid en heb meer dan normale ervaringen ondergaan. Ik heb vele belangrijke opleidingen op dit gebied gevolgd en houd mezelf voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via cursussen, trainingen, workshops, vakliteratuur en internet. Daarom combineer ik praktische talenten know how met diepgang via bewezen technieken. Er wordt gewerkt met een unieke ontwikkelde formule.

7. Ervaring

Slimme, ambitieuze mensen laten ontdekken hoe je met je talent kunt omgaan en voldoening uit je leven kunt halen, dat is mijn passie. In de afgelopen 20 jaar heb ik dat voor honderden ambitieuze mensen mogen doen en hen laten ontdekken hoe je je talenten succesvol in kan zetten in je werk en persoonlijke leven.