Leestijd: 2 minuten

Darmproblemen

Heb jij last van buikpijn door prikkelbare darmen? Of ken je iemand in je omgeving die last van pijn in de buik heeft? Worstel jij ook met pijnklachten in je buik op onvoorspelbare momenten? En dat je vaker dan anderen naar het toilet moet? Staat je sociale leven helemaal op zijn kop door die darmklachten? Zegt de dokter dat je last hebt van spastische darmen, spastische colon of prikkelbare darmen? Wil je het liefst snel van je buikklachten af? Dan heb ik daar een wetenschappelijk onderbouwd, hypnose behandelplan voor.

Tijdens dit PDS Traject ga je o.a. zelf aan de slag. De behandelrichting is dat je in elk geval ondanks de eventuele pijn goed daarmee kunt leven. Er is een duidelijke relatie tussen buikpijn en belastbaarheid van pijn. Pijn wordt vooraf goed gezamenlijk beoordeeld, gemeten en geïnventariseerd. Ook wordt de betekenis van pijn bekeken. Stap voor stap wordt gewerkt aan vermindering van pijn. En het is zelfs mogelijk dat je helemaal van de pijn af komt. Onbewuste processen worden bewust gemaakt. Na afloop voel je je opgelucht en meer ontspannen . Fijn een gemakkelijker ontspannen gevoel in je buik met meer energie. Je voelt je blijer, vitaler en fitter. Verder zal je je relaxter en meer ontlast voelen. Wil jij dit ook? Dan is onderstaand PDS Traject zeker iets voor jou!

 

Welke behandeling krijg je bij dit programma?

  • Intakegesprek
  • Onderzoek naar o.a. stressfactoren, lichamelijke klachten, gedrag, enz.
  • Onderzoek naar je leefstijl
  • Eenvoudig behandelplan
  • Stress vermindering en ontspanning sessies
  • Evaluatiegesprek

Voor wie?

Deze behandeling is geschikt voor de leeftijd vanaf  ongeveer 9 jaar t/m 65 jaar. Voor minderjarigen is toestemming van ouders / verzorgers noodzakelijk*. Behandelingen kunnen zowel in de praktijk als in de thuissituatie plaatsvinden, hier dient het wel volledig stil en rustig te zijn (overleg dit vooraf). Behandeling op afstand is eventueel ook mogelijk echter bestaat er de kans dat er meer behandelingen nodig zijn en het effect minder aanslaat.

Ervaringen.

De eerste effecten van de behandeling zijn vaak al binnen één maand of soms zelfs nog eerder merkbaar. De behandeling is gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die werkt! Prikkelbare darmen hebben biologisch overigens gemiddeld 3 á 4 maanden nodig voordat ze na behandeling gewend zijn aan de nieuwe situatie.

Meer weten klik hier?

*kinderen tot 12 jaar hebben toestemming nodig van ouder/voogd, kinderen van 12 – 16 jaar hebben toestemming nodig van ouder/voogd en dienen zelf ook toestemming te geven, kinderen van 16- 18 jaar hebben in principe geen toestemming nodig van ouders/voogd en dienen zelf toestemming te geven. Bij wilsonbekwame personen is altijd toestemming nodig van ouder/voogd.