1.logo-good-health-2021

Groeps wandeling voor de HSP man

Een wandeling met, voor en door HSP mannen! Met gelijkgestemden ontdekken we de kracht van de natuur en in onszelf!

Maak van je ongemakken en klachten, gemakken en krachten!

de HSP man

Veel mensen en vooral mannen zien vooral de nadelen van hooggevoelig zijn.

Mannen denken vaak dat ze niet mannelijk genoeg over komen of dat ze als watjes gezien worden als ze toegeven aan hun hooggevoeligheid. Het risico daarvan is dat je steeds verder tegen je eigen natuur in gaat en er uiteindelijk vaak frustratie, stress, angst of agressiviteit uit voortkomt.

Precies het tegenovergestelde wat je als man wil bereiken.

Omdat het voor veel mensen lastig is hun gevoelens te uiten en er daarom nauwelijks over gesproken wordt en er zeker voor de HSP man weinig gerichte informatie te vinden is en daardoor veel mannen vastlopen in hun gevoel, organiseren we regelmatig een groepswandeling voor de HSP mannen waarin je gelijkgestemden ontmoet waardoor je vrij kunt praten zonder je te hoeven schamen en zonder bang te zijn dat er een oordeel over je geveld wordt.

 

Zijn wie je bent, jezelf uiten zoals je je voelt, praten over wat je bezig houd, tips en adviezen van anderen en oefeningen waardoor je in je mannelijk (HSP) kracht gaat komen.

HSP mannen zijn geen watjes, HSP mannen hebben schitterende krachten in zich. Een ideale basis voor een geweldige relatie, zowel in je prive situatie, als in je werkomgeving en bovenal; met jezelf!

 

Kom die schitterende eigenschappen ontdekken en verder ontwikkelen tijdens een van de groepswandelingen voor de HSP man.

 

Op deze pagina zullen regelmatig nieuwe data gepubliceerd worden. Je kunt me natuurlijk ook op social media volgen waar de evenementen ook gedeeld worden.

Praktische info

Locatie

Station Bunde (Zuid Limburg)

(exacte locatie ontvang je in de bevestigingsmail, de locatie is goed bereikbaar met het o.v. en de auto/motor; je kunt er gratis parkeren)

Investering in jezelf

In de maand juni van € 29,95 voor € 15,-

Overige info

1.logo-good-health-2021

Wil je nog meer info?

Neem dan contact op voor een terugbelafspraak:

Contact

Spring naar toolbar