Leestijd: 4 minuten
1.logo-good-health-2021

Winter Cadeaubon GRATIS wandel-coaching

* 1,5 uur wandelcoaching regio 043
tegen inlevering van de cadeaubon die je hebt gekregen.

Doelgericht op pad naar een gelukkiger leven!

de eerste stap is gezet..

Heb jij de Winter Cadeaubon in de brievenbus, via een vriend(in) of kennis gekregen?

Gefeliciteerd!

Hiermee kun jij een eerste stap maken richting een (nog) gelukkiger leven!

Ik ben Patrick, N.A.C. Life Coach. N.A.C. staat voor Neuro Associative Conditioning. Kortgezegd is het een Coach methode die in 7 stappen kan zorgen voor een positieve en blijvende verandering in je leven. Nog korter:  een professionele persoonlijkheidsontwikkelaar.

Denk hierbij aan diverse onderwerpen, zoals bijvoorbeeld een keuze maken met betrekking tot je loopbaan, of misschien zelfs wel opstarten van je eigen bedrijf, het groeien binnen je relatie, loskomen van terugkerende patronen in je leven, uit je depressie of burn-out komen, het opbouwen van zelfvertrouwen, etc. etc.

Met het bezoeken van deze website, heb jij al een stap gezet richting een van jouw wensen of dromen.

Door nu een afspraak met mij te plannen, maak je tevens gelijk een afspraak met jezelf; vanaf vandaag heb jij alleen nog jouw doelen voor ogen, waar jij (samen met mij) volledig voor gaat!

Hoe gaat het in zijn werk en wat zijn de voorwaarden;


1 Je hebt een cadeaubon gekregen.

2 Je bezoekt deze website.

3 Je plant een afspraak via de “reserveer je plaats”-button op deze pagina

4 Je krijgt van mij, per mail, een vragenlijst die je enkele dagen voordat de afspraak gemaakt is, ingevuld retour stuurt naar mij.
5 Je komt op tijd voor de GRATIS wandel-coaching

6 Je hebt een fijne wandeling met een gesprek over de onderwerpen die op je vragenlijst staan.

7 Je gaat met antwoorden weer naar huis en misschien wel met nog meer vragen, we spreken af dat we binnen een week weer contact hebben me elkaar waarin jij hebt nagedacht of je een verder traject in wil gaan samen met mij, om zo nog dichter bij jou doelen en dus een gelukkiger leven te komen. Dit is uiteraard geen verplichting.

Wat is dan het addertje onder het gras van deze gulle gift?

Niks, er zit geen addertje onder het gras. Ik investeer tijd en kennis in jou, omdat ik jou wil helpen, omdat ik een vertrouwensband wil opbouwen zonder dat ik je hiervoor al laat betalen. Voor jou dus geen enkel risico, je kunt er alleen maar beter van worden.
Voor mij een waardevol moment, waarin ik kennis maak met een nieuw en mooi persoon in mijn leven, welke ik graag help naar een gelukkiger leven. Zelfs als dit alleen deze ene keer mijn tijd- en kennisinvestering kost, is het voor mij meer dan de moeite waard.

Natuurlijk is mijn doel, dat jij bij mij een coach-traject gaat starten, echter bepaal alleen jij dat. Ik ga je niks aanpraten. En ook als je bij mij in een coach-traject stapt, bepaal alleen jij de diepte en de snelheid van dat traject. Jij bent de baas over jouw leven en dus ook over de stappen die je daarin, wel of niet, gaat zetten! Hierover kan ik je uiteraard tijdens ons gesprek meer vertellen.

Wil je eerst meer informatie, kijk en lees dan eens rond op mijn website. Een vertrouwd gevoel is de belangrijkste basis. Mijn stelling is dan ook: “Bij twijfel (nog) niet doen!”

Voor nu wens ik je een fijne dag toe en … plan meteen die afspraak als je er aan toe bent!

Passievolle groeten,

Patrick

Overige info

1.logo-good-health-2021
1.logo-good-health-2021
1.logo-good-health-2021

Wil je nog meer info?

Neem dan contact op voor een terugbelafspraak:

Contact

Spring naar toolbar